Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся си части за Алфа 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся си части за Алфа 145

Здравейте наскоро се сдобих с Алфа 145 туин спарк 97г.,доста е позанемарена но ми лепна като песница на нос и реших да си я стегна.
    На първо време търся да си купя декоративната решетка отпред и кори за вратите че са в окаяно състояние а ако има и задни кори ще е супер
    Ако може някои да ми помогне ще съм му много Благодарен,доста неща си намерих в нета като мигачи,огледало и централния плафон,но тези точно все ми обягват :/ или са като моите,или вече са купени. За сега е това
    Last edited by The3Y3; d.m.y г., 00:00.

Панелчето на пепелника- пробвай както е в отворено положение, с едната ръка да го притискаш надясно, а с другата да го затваряш (леко). Трябва да чуеш едно "щракване", което означава че механизма е сработил и да остане в затворено положение. Ако не стане от първия път, пробвай няколко пъти. Попадал съм на тема, в която със снимки е показано как се отстранява причината за проблема, но не помня къде.
    В техническия раздел има теми, които може да са ти интересни.

http://forum.alfa145.com/index.php?showforum=93
    тук също може да научиш много.

Поздрави и успех.
    146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
      Панелчето на пепелника- пробвай както е в отворено положение, с едната ръка да го притискаш надясно, а с другата да го затваряш (леко). Трябва да чуеш едно "щракване", което означава че механизма е сработил и да остане в затворено положение. Ако не стане от първия път, пробвай няколко пъти. Попадал съм на тема, в която със снимки е показано как се отстранява причината за проблема, но не помня къде.
      В техническия раздел има теми, които може да са ти интересни.

http://forum.alfa145.com/index.php?showforum=93
      тук също може да научиш много.

Поздрави и успех.
      Благодаря ще пробвам

Comment

Капачето се оправя сравнително лесно... нямам снимки, но преди 4-5 години просто го разглобих, ще се ориентираш лесно.
        146 1.3 боксер 1996г.
        156 SW 1.9 JTD 8V 2002

Comment

Working...
        X